Joakim ilmoittautui in

Pipsa, profiilikuva
Pipsa

GrIFK Fotboll erikoispaita specialskjorta TILAA HETI BESTÄLLÄ GENAST

Hanki itsellesi tai perheenjäsenellesi GrIFK Fotbollin erikoispaita!

Paitaa voi käyttää futisharkoissa tai muissa treeneissä sekä fanipaitanakin, valitse itse!

Kaksi tarjousta:

A. Valitse 2 paitaa, lyhyt ja/tai pitkähihainen ja maksa 45 euroa.
B. Valitse 1 lyhyt- tai pitkähihainen paita ja Select pallo koot 3-5 ja maksa 50 euroa.
Paita on vihreä Umbro Presto II tekninen ja siinä on valkoinen GrIFK – spesiaalilogo. Koot ovat junioreille 128-164 cm ja aikuisille S-XXL.

Kaksi ostotapaa

Tule VW-hallille ma 3.12. klo. 18-19, ti 4.12 klo 17.30-18.30 tai ke 5.12 klo 17.30-18.30 tai tilaa sähköpostitse: pipsa(piste)manninen(piste)grifkfotboll(miuku)outlook(piste)com.
Kerro mitä haluat tilata, paita ja pallokoot ja maksa oikea summa: GrIFK Fotboll, FI69 4055 0010 0283 36, kirjoita viestikenttään nimesi ja ”erikoispaita.”

Viimeinen tilauspäivä on 9.12.2018 tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Otamme vastaan vain 100 tilausta tai siis 99 sillä ensimmäinen tilaus on jo tullut. Toimitus on viikko ennen joulua.

Tilaamalla GrIFK Fotbollin erikoispaidan/ ja tai pallon, tuet seuran junioritoimintaa.
‍Skaffa dig eller en familjemedlem GrIFK Fotbolls specialskjorta!

Skjortan kan användas under fotbollsträningar, egen annan träning eller varför inte som supporterskjorta, du väljer själv.

Två olika erbjudanden att välja mellan:

A. Två specialskjortor (kortärmade och/eller långärmade) för 45 euro
B. En specialskjorta (kortärmad eller långärmad) och en Select-boll (storlek 3-5) för 50 euro
Skjortan är grön med en vit GrIFK speciallogo. Umbro Presto II skjortan är en teknisk skjorta. Storlekar 128-164, S-XXL. Bollen är av märket Select Omega.

Två olika sätt att köpa
Kom till VW-hallen måndag 3.12 kl. 18-19, tisdag 4.12 kl. 17.30-18.30 eller onsdag 5.12 kl. 17.30–18.30 eller beställ via e-post (pipsa(piste)manninen(piste)grifkfotboll(miuku)outlook(piste)com.) Ange vilket/vilka paket du vill ha samt skjort- och bollstorlek. Betala in totalsumman för din beställning till GrIFK Fotboll, FI69 4055 0010 0283 36, sätt ditt namn och ordet "specialskjorta" i meddelandefältet.
Sista beställningsdag är söndagen 9.12.2018 eller så långt lagret räcker. Vi tar endast emot 100 beställningar, eller egentligen bara 99 för den första har redan kommit. Leverans veckan innan jul.
Genom att köpa GrIFK Fotbolls specialskjorta stöder du föreningens juniorverksamhet.

Pipsa, profiilikuva
Pipsa

Hei,

Torstaina 6.12.
kupla on normaalisti auki, ovet avataan klo 14-> niille jotka haluavat tulla potkimaan. Loppupäivästä on sitten periaatteessa normivuorot.

LÖYTÖTAVARAT KUPLASSA – hae omasi pois 31.12.mennessä!
Kaikki juomapullot viedään roskiin 2.1.2019. Muut vaatteet, kengät yms. viedään säkissä keskuskentän varastoon, jos niitä ei kysytä niin vien ne vuodenvaihteen jälkeen kierrätyskeskukseen.

Osa jäähallin ja kuplan parkkipaikasta suljettu
Huomioi ja tulkaa kimppakyydeillä.
Tässä kaupungin tiedote:
Kuntatekniikka tiedottaa jäähallin parkkipaikan erikoisjärjestelyistä seuraavan vuoden aikana:

Vanhan Turuntien varteen rakennetaan yhdistetty jalankulku-/pyöräilytie ja tämän takia pysäköinti myös Vanhan Turuntien varteen on urakan ajan valitettavasti mahdotonta. Tämän hankkeen tavoitteena on siis parantaa katuosuuden käytettävyyttä ja turvallisuutta.
Valitettavasti nämä järjestelyt ovat välttämättömiä joten koitetaan olla kärsivällisiä ja esim. käyttää mahdollisimman paljon kimppakyytejä.
Lisätiedot urakasta tapani(piste)aarni(miuku)kauniainen(piste)fi / 050 3086 730.

Kuplan yksi KULMALIPPU on rikkoutunut. Kuka tietää milloin, miksi jne? Olisi kiva jos voisitte ilmoittaa jos jotain menee rikki.

Pipsa Manninen
liikuntakoordinaattori